Бившите танцьори на Лицо обвиняват звездата в „гасене“ заради отричането на обвиненията за срам за тегло и сексуален тормоз

...
В ново интервю г-жа Уилямс и г-жа Родригес казаха, че
Коментари Харесай

В ново интервю г-жа Уилямс и г-жа Родригес казаха, че имат доказателство, че твърденията им са верни и че други танцьори - for и други звезди – се свързаха, за да споделят собствените си истории, откакто станаха публични с твърденията си.

Изображение: Lizzo описа твърденията като „сензационни истории“, идващи от недоволни бивши служители. Снимка: Joel C Ryan/Invision/AP

След като се появи новината за делото, Lizzo публикува изявление в социалните медии, в което се казва, че тя „не е злодеят“. Певицата описа обвиненията като „невероятни“ и „твърде възмутителни, за да не бъдат разгледани“.

В отговор г-жа Уилямс каза: „Нейното изявление просто потвърждава модела всеки път, когато някой говори или се застъпват за себе си, както правим сега, ние сме обвинявани като жертви, биваме осъдени. И тя обича да сочи с пръст, вместо да се занимава с проблемите, които се повдигат."

Това е нещо това се случва на "ежедневна база", когато работите със звезди, каза тя. „За съжаление вече се сблъскахме не само с танцьори, които са работили директно с нея, но и с танцьори, които просто са в развлекателната индустрия като цяло, те вече излязоха и споделиха своите истории.

„Чувстват се достатъчно смели да споделят опита си... преди хората просто мълчаха за това, не се чувстваха достатъчно комфортно. Те не се чувстваха достатъчно защитени, за да извикат тези артисти, да извикат тези мениджърски екипи и да им кажат, хей, това, което правите, е грешно.“

Бъдещето на Лицо виси на косъм - ще оцелее ли тя?

Г-жа Родригес призна, че твърденията срещу Лицо може да изглеждат "възмутителни" за някои, но добави: "Мисля защо може изглежда сензационно или просто възмутително, добре, едното е, защото е възмутително. Бяхме шокирани от всички тези неща, които ни се случиха...

"За съжаление, това отношение от страна на ръководството, артистите, знаете ли, това е нормално в развлекателната индустрия, но звучи толкова възмутително, защото чувствам това е първият път, когато нещо подобно се разкрива толкова публично. Така че, да, възмутително е. Да, всички тези твърдения изглеждат странни. Но това са нашите преживявания и това наистина ни се случи.

„Така че просто да отричаш и да обвиняваш жертва и дори да не поемеш отговорност за „Съжалявам, ако това е начинът, по който може да съм те накарал да се почувстваш“... това е просто толкова безчувствено и донякъде обезсилва нашия опит като дупка. Имаме доказателства, че тези неща ни се случват отново и отново. Така че всичко е документирано във времето."

Бивши резервни танцьори на Lizzo говорят пред Sky News

Г-жа Дейвис и г-жа Уилямс започнаха да танцуват с Lizzo, след като се състезаваха в нейното риалити шоу в Amazon „Внимавайте за големите Grrrls" през 2021 г. , но по-късно и двамата бяха уволнени. Г-жа Родригес беше наета през същата година, след като участва във видеоклипа към песента Rumours, но подаде оставка по-рано тази година заради „ужасяващото поведение“.

В изявлението си в отговор на съдебно дело, Лицо каза: „Обикновено избирам да не отговарям на неверни обвинения, но те са толкова невероятни, колкото и да звучат и твърде скандални, за да не бъдат разгледани.“

Тя добави: „Не съм тук, за да ме гледат като жертва, но също така знам, че не съм злодеят, какъвто хората и медиите ме представиха през последните няколко дни."

Твърденията на танцьорите включват обвинението, че Лицо е оказал натиск върху един от ги накараха да докоснат гола изпълнителка в клуб в квартала на червените фенери в Амстердам.

Те също така твърдят, че капитанът на танцовия отбор на Лицо, Шърлийн Куигли, се е опитала да преобрази религиозните вярвания на изпълнителките и е осмивала тези, които са имали предбрачен секс , като също се твърди, че споделя непристойни сексуални фантазии и публично обсъжда девствеността на една от жалбоподателките.

Lizzo описа твърденията като „сензационни истории“, идващи от недоволни бивши служители.

„Както художник, винаги съм била много страстна към това, което правя“, каза тя в изявлението си миналата седмица. „Приемам музиката и изпълненията си сериозно, защото в крайна сметка искам да представя само най-доброто изкуство, което представя мен и моите фенове.

„Със страстта идват упоритата работа и високите стандарти. Понякога ми се налага да вземам трудни решения, но никога не искам да карам някого да се чувства неудобно или сякаш не е ценен като важна част от екипа.“

Лизо каза, че е отворена за нея сексуалност и изразяване на себе си, „но не мога да приема или да позволя на хората да използват тази откритост, за да ме изкарат нещо, което не съм“.

Тя добави: „Няма нищо, което приемам по-сериозно от уважението ние заслужаваме като жени в света. Знам какво е чувството да те засрамват всеки ден и абсолютно никога не бих критикувал или уволнил служител заради теглото му.

„Наранен съм, но няма да позволя на доброто да работи“ направих в света да бъдем засенчени от това. Искам да благодаря на всички, които протегнаха ръка в подкрепа, за да ме повдигнат в този труден момент."

Sky News се свърза с представители на Lizzo за коментар.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР