Бившите президенти на САЩ Барак Обама, Джордж Буш и Бил

...
Бившите президенти на САЩ Барак Обама, Джордж Буш и Бил
Коментари Харесай

Бивши президенти на САЩ ще се ваксинират срещу Covid-19 по телевизията

Бившите президенти на Съединени американски щати Барак Обама, Джордж Буш и Бил Клинтън оферират да се имунизират против Covid-19 пред камерите, с цел да насърчат публичното доверие в сигурността на имунизацията, откакто Американската администрация по храните и медикаментите позволи разпространяването й, съобщи Си Ен Ен.

Фреди Форд, представителят на Буш, сподели пред Си Ен Ен, че 43-ият президент на Съединени американски щати се е свързал с доктор Антъни Фаучи - шеф на Националния институт по алергии и инфекциозни болести и доктор Дебора Биркс - координатора на Белия дом по въпросите за ковид, с цел да разбере по какъв начин може да помогне за популяризирането на имунизацията. ``Преди няколко седмици президентът Буш ме помоли да уведомя доктор Фаучи и доктор Биркс, че желае да направи каквото е належащо, с цел да помогне на своите съграждани да се имунизират “, сподели Форд. " Първо, имунизациите би трябвало да получат позволение за прилагане и да се доставят до хората, които имат най-голяма потребност от тях. След това президентът Буш ще получи своята ваксина и ще се имунизира пред камерите ", сподели Форд.

 Бил Клинтън  също е декларирал, че е подготвен да се имунизира пред аудитория. " Президентът Клинтън несъмнено ще се имунизира въз основа на целите, избрани от експертите в региона на публичното здраве, и ще направи това пред публика``, сподели представителят на Клинтън.

Барак Обама съобщи по радио SiriusXM, че щом доктор Фаучи споделя, че имунизацията е безвредна, значи това е по този начин. " Обещавам ви, че когато пристигна ред за имунизация на хората, които са по-малко изложени на риск, аз ще бъда измежду тях ", сподели той. " Това може да стане по малкия екран, единствено с цел да стане ясно, че се поверявам на науката ", уточни той.

Много анкети, извършени в Съединени американски щати, демонстрират, че американците са скептични във връзка с имунизацията против Covid-19, което може да провали напъните на страната за преодоляване на пандемията, която досега е лишила най-малко 1,48 милиона живота по целия свят, , показва Ен Би Си.  Медицински специалисти настояват, че страховете на хората са предизвикани от опасенията, че президентът Доналд Тръмп притиска регулаторите да одобрят имунизацията допустимо най-бързо, само че без да има доказателства, че тя е безвредна.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР