Бившите испански национали и съотборници в Ливърпул Фернандо Торес и

...
Бившите испански национали и съотборници в Ливърпул Фернандо Торес и
Коментари Харесай

Фернандо Торес се закани да “пръсне главата” на бивш съотборник в Ливърпул и Испания

Бившите испански национали и съотборници в Ливърпул Фернандо Торес и Алваро Арбеола влязоха в спор по време на мача сред тимовете на Реал Мадрид и Атлетико Мадрид при юношите до 19 години. Двамата са треньори на въпросните сформира, като Хлапето е отпред на “дюшекчиите ”, а Арбеола - на този на “белите ”.

След замяна на реплики напрежението ескалира към края, когато домакините от Реал стигнаха до 2:2 с два гола в добавеното време.

Тогава, съгласно “Ел Чирингито ”, Арбеола споделя “Kучи синове ” по адрес на “рохибланкос ”. В този миг Торес му отговяря с “Ще ти пръсна главата ”, като редом с това се вижда по какъв начин го изблъсква. В последна сметка съдията сподели червен картон на някогашния нападател.

Двамата бяха привлечени от Ливърпул едновременно - през 2007 година. Защитникът изкара на “Анфийлд ” два сезона, а Хлапето игра там в продължение на четири години. Арбеола и Торес бяха част и от състава на Испания, който завоюва една международна (2010 г.) и две европейски (2008, 2021 г.) трофеи.

След края на кариерата си Фернандо Торес бързо качи солидна маса мускули.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago | Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР