Бивши служители на Arkane Studios, студиото зад Dishonored се обединиха,

...
Бивши служители на Arkane Studios, студиото зад Dishonored се обединиха,
Коментари Харесай

Бивши служители на Arkane представиха своето ново студио

Бивши чиновници на Arkane Studios, студиото зад Dishonored се сплотиха, с цел да образуват нова компания WolfEye Studios. Начело на новото студио ще застанат някогашният президент и креативен шеф на Arcane Рафаел Колантонио и Жулиен Роби, някогашният изпълнителен продуцент на студиото.

Очаква се първата игра на WolfEye да бъде обявена по време на церемонията по връчване на премиите The Game Awards на 12-ти идващия месец. Макар и към момента да няма детайлности към този нов план, то се счита, че той ще стъпва на основите на запазената марка на Arkane да обезпечава централна роля на играещия, подложен в богат и разнороден свят.

„ След като си взех къса отмора и бях съветник за няколко видеоигрови компании, аз съм подготвен за завършения “, разгласи при представянето на новото студио Колантонио, който се явява президент и креативен шеф на WolfEye. „ ААА пазарът е враждебно надъхан към опасности и нововъведенията страдат от това. В качеството си на игрови дизайнер, аз желаех дълго време да тествам нови хрумвания и подходи и имам вяра, че самостоятелните игри са най-хубавото поле за това “.

„ Да работя дружно с Раф съставлява невероятна опция за мен – да можем да построяваме този тип неповторими и задълбочени игри, които толкоз доста обичаме да играем “, съобщи на собствен ред изпълнителният шеф и изпълнителен продуцент на компанията Роби.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР