Бивши министър основа партия и разкри какви са нейните цели.Готвим

...
Бивши министър основа партия и разкри какви са нейните цели.Готвим
Коментари Харесай

Иван Христанов: Готвим се за предсрочни парламентарни избори

Бивши министър основа партия и разкри какви са нейните цели.

Готвим се за предварителни парламентарни избори. Дали ще бъдат декември, януари или март, няма значение. Основният приоритет на ръководещата коалиция е Шенген и в случай че след него има нещо, което ги свързва, ще бъде притеснително. Ако към момента имат заварка, значи са се намесили клиентелизъм, схеми и олигархия. Това сподели за " Офанзива с Любо Огнянов " Иван Христанов – основател на партия „ Единение ”, някогашен зам.-министър на земеделието.

По думите му основни позиции в комисии и организации са за Движение за права и свободи - образец е Министерство на земеделието, където има архитекти, които са взели участие в схеми. " Партия „ Единение ” седи изрично в центъра. Преходът изтегли виталните сили на стопанската система, това не е бюджет, а бизнес. Пенсионерите би трябвало да избират дали да си купят медикаменти или храна. Не можем да следваме догматичните модели на ляво и дясно, а прагматичния център. Кураж, професионализъм и морал не престават да се отстояват непоколебимо при нас, пиявицата " проведена престъпност " би трябвало да бъде преборена ", съобщи Христанов, написа novini.bg. 

По думите му Радев има цел да поляризира обществото. " Следва максимата " Разделяй и владей " - с цел да не можем да реализираме националните си цели и да продължаваме да бъдем владени от едни и същи задкулисия. Аз не виждам някое държавно управление да е спирало да изнася оръжия за Украйна. Изнесоха се оръжия за милиарди. 100-те бронирани машини, които ще предоставим, са нищо спрямо тях. Имаме потребност от осъвременяване на въоръжението, армията ни да бъде среда за развиване на високи технологии ", разяснява той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР