Бивши и настоящи ученици отПТГ - Варна:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи ученици отПТГ - Варна:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Състезание Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС“ във Варна

Бивши и сегашни възпитаници от
ПТГ - Варна:виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Професионална техническа гимназия е хазаин на Националното съревнование " Най-добър млад автомонтьор и лидер на МПС “ – Национален кръг, което ще се организира във Варна от 12 до 14 април и е част от формалния календар на МОН. Участие ще вземат 7-те тима, спечелили първите места на провелите се районни кръгове. Участниците ще показват познания и умения и компетентности в самостоятелни и отборни задачи.

В първия ден директно след откриването и техническата конференция ще се организира  теоретичен тест по образователните предмети устройство, обслужване и ремонт на МПС и компетентности по БДП. В късния следобяд е планувано посещаване на зрелище в делфинариума.

През втория ден от надпреварата участниците ще изпълнят на практика задачи за автомонтьори  на действителни работните места в оторизирания сервиз на Мерцедес. Следобед ще посетят логистичен център и ще карат картинг на най-голямата писта в България.

В последния ден от надпреварата ще се организира майсторското ръководство на МПС и посещаване в  Ретро музея.

На първенците ще бъдат връчени грамоти и награди, а  най-добрите ще показват България в Европейското съревнование " Най-добър млад автомонтьор “.

Целта на уредниците е да подкрепи професионалната реализация и повишение на интереса към специалността на младежите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР