Бивши и настоящи студенти отВВУ Никола Йонков Вапцаров:виж ощеНамерете бивши

...
Бивши и настоящи студенти отВВУ Никола Йонков Вапцаров:виж ощеНамерете бивши
Коментари Харесай

Даниел Лорер във Варна: Основната цел на новото управление на страната е държавата да започне да работи

Бивши и сегашни студенти от
ВВУ " Никола Йонков Вапцаров ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Днес във Висше военноморско училище  " Никола Вапцаров " -  Варна се организира събитие с съществена тематика и име " ИНОВАЦИИ И РАСТЕЖ / ВАРНА "   с присъединяване на министър  Даниел Лорер. На това събитие се разискаха опциите за поддръжка от страна на страната за потребностите на  българския бизнес.

Мисията на министерството на нововъведенията и растежа, показана от министър Лорер, е да събере на едно място всички принадлежности за стимулирането на нововъведенията и на икономическия напредък.

" След два месеца в ръководството на България, мога да кажа сигурно, че неприятните стопански индикатори на страната се дължат на некомпетентното ръководство през последните най-малко 15 години ", уточни министър Даниел Лорер.

Основната цел на новото ръководство на страната е страната да стартира да работи, тъй че да не пречи на бизнеса, да не бъде повече той рекетиран, както до в този момент, посочи още министъра.

В събитието като лектори, с изключение на министъра на нововъведенията и растежа, участваха и: Владимир Георгиев - изпълнителен шеф на ББР, доктор Бойко Таков - изпълнителен шеф на Изпълнителна организация за поощряване на дребните и междинните предприятия, както и Илияна Илиева - основен шеф на Главна дирекция Европейски фондове да конкурентноспособност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР