Бивши и настоящи студенти отВВУ Никола Йонков Вапцаров:виж ощеНамерете бивши

...
Бивши и настоящи студенти отВВУ Никола Йонков Вапцаров:виж ощеНамерете бивши
Коментари Харесай

ВВМУ Н. Й. Вапцаров ще е домакин на голямо международно събитие

Бивши и сегашни студенти от
ВВУ " Никола Йонков Вапцаров ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.От 11 до 13 октомври 2017 година ВВМУ " Н. Й. Вапцаров " е хазаин на 18-та годишна Генерална асамблея на Международната асоциация на морските университети. Общност от университети, посветили своята активност на високото качество на морското образование и морската процедура (Maritime Education and Training - MET), както и на високо качество на проучвания в областта на морските науки.
Официалното разкриване ще бъде на 11 октомври 2017 година от 09.00 ч. в зала 3 на Интерхотел " Черно море ", град Варна. 

Специални посетители на форума са проф. Нийл Бос, президент на IAMU и шеф на Австралийския морски лицей, който преди броени дни беше почетен с почетно звание Доктор хонорис идея на ВВМУ " Н. Й. Вапцаров ", господин Такехеро Умемура - представител на NIPPON FOUNDATION, господин Милхард Фаждин - представител на IMO, господин Дейвид Снайдер - президент на Наутикъл институт, Лондон.

Във форума ще вземат участие 212 представители на 48 университета, от 33 страни. Основна тематика на Генералната асамблея и на съпътстващите 2 конференции - научна и студентска е по-нататъшното развиване на морското обучение и основаване на единни стандарти за морските експерти и търсене на благоприятни условия за задълбочаване на съдействието сред университетите.

Подготвени са над 60 научни отчета в 11 тематични посоки. Участват представители от Румъния, Полша, Украйна, Грузия, Русия, Турция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР