Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

ВСУ Черноризец Храбър предлага на студентите възможност за две дипломи от престижни европейски университети

Бивши и сегашни студенти от
ВСУ " Черноризец Храбър ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Варненският свободен университет " Черноризец Храбър “ преподписа контракт с BI Norwegian Business School за осъществяване на взаимната бакалавърска стратегия " Международен бизнес “, която дава опция на студентите да получат по едно и също време две влиятелни дипломи по две специалности от двата университета. Норвежкото бизнес учебно заведение е измежду водещите университети в Европа и единственото в най-северната страна на Стария континент, притежаващо три интернационалните акредитации, наречени " Тройна корона “. В международен мащаб по-малко от 1% от бизнес учебните заведения са с сходна акредитация.

Програмата е уместно решение за кандидат-студентите, които се двоумят сред България и чужбина за своето висше обучение. ВСУ “Черноризец Храбър " дава опция на своите студенти за придобиване на две европейски дипломи, които са конкурентно преимущество и гаранция за сполучливата им реализация в България и чужбина.

Партньорството с BI Norwegian Business School има 5-годишна история. Студенти от първия випуск на компетентност " Международен бизнес “ към този момент получиха дипломите си от Норвежкото бизнес учебно заведение и Варненския свободен университет. Съвместната стратегия е желана от младежи от България, Съединени американски щати, Англия, Украйна, Турция и други През първите три години те се образоват във ВСУ " Черноризец Храбър “ напълно на британски език. В образователния проект са заложени дисциплини в региона на интернационалната търговия, финансите, интернационалните пазари, финансовата отчетност, банковото дело, интернационалния маркетинг и други Лекциите се водят от изявени преподаватели на университета, както и от български и задгранични специалисти от практиката, потвърдили се в областта на предприемачеството и вложенията. Част от образованието e в среда, създадена за пускане на личен бизнес и ръководство на капиталови планове. Студентите вземат участие в програмата за подвижност " Еразъм+ “, стажове, практики, разнородни стратегии за научен продан, курсове и майсторски класове.

В IV курс студентите, посочили отличен триумф, имат опция да продължат образованието си в Осло. И в двата университета те получават персонално отношение, отлични теоретични и на практика познания, които ги приготвят сполучливо за условията на модерните интернационалните бизнес компании. Младите хора поддържат връзка със свои връстници от целия свят, като просветителния и културен продан е гаранция за основаването на нови другарства и бъдещи бизнес партньорства.

Допълнителна информация за взаимната стратегия на ВСУ " Черноризец Храбър “ и BI Norwegian Business School, както и за кандидатстването в нея ще намерите на nbs.vfu.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР