Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,

...
Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,
Коментари Харесай

Конференция Правото и бизнесът в съвременното общество“ предстои в ИУ-Варна

 Бивши и сегашни студенти от
Икономически университет:виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.На 8.11.2019 година от 9.30 ч. в зала 1 на Икономически университет – Варна в границите на обичайна за катедра " Правни науки “ есенна научна сесия ще се организира национална научна конференция " Правото и бизнесът в актуалното общество “.

Идеята на форума е да даде поле за диспути, полемики и презентация на научни разработки в областта на общественото и частното право, другите проблеми на стопанската система и икономическата просвета, касаещи правна регулация на обособени стопански взаимовръзки. 

Официални посетители на научната конференция ще бъдат  председателят на Върховният административен съд Георги Чолаков, сътрудниците на катедрата от варненските Апелативен, Окръжен, Районен, Административен съд, както и началникът на Затвор – Варна Йордан Йорданов.

По авансово декларирани отчети се чака да вземат участие представители на академичната общественост от разнообразни университети в страната, на адвокатурата, Камарата на посредниците във Варна, практикуващи адвокати, началникът на отдел " Правно обслужване “ в Дирекция " Преструктуриране на заеми “ към Българска народна банка, докторанти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР