Бивши и настоящи студенти отПрофесор д-р Асен Златаров:виж ощеНамерете бивши

...
Бивши и настоящи студенти отПрофесор д-р Асен Златаров:виж ощеНамерете бивши
Коментари Харесай

Центърът за кариерно развитие предлага безплатни индивидуални консултации на кандидат-студентите

Бивши и сегашни студенти от
" Професор доктор Асен Златаров ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Екипът на Центъра за кариерно насочване предлага безвъзмездни самостоятелни съвещания, по време на които учениците имат опция да попълнят въпросник за професионално насочване, да открият своите мощни страни, самостоятелни качества и области за развиване.

Дейностите са част от предлаганата нова услуга " кариерно консултиране " от Центъра за поддръжка на личностното развиване /ЦПЛР-Бургас/, в границите на която кариерните консултанти оказват подпомагане на учениците, с цел да вземат решение за професионалния и персоналния си избор и на родителите, с цел да поддържат децата си.

До момента Центърът за кариерно насочване организира няколко осведомителни срещи с представители на бургаските университети, в помощ на учениците от междинните учебни заведения, профилираните и професионалните гимназии.

Дванадесетокласниците получиха потребна информация по отношение на подготовката, приема и изискванията за кандидатстване. Организираха се и визити в Колеж по туризъм, който е част от университет " Проф. доктор Асен Златаров ". Кандидат-студентите имаха опция да прегледат материалната база и лабораториите, и да се срещнат на място със специалностите, които предлага образователното заведение.

Информационните срещи минаха при мощен интерес и помогнаха на кандидат-студентите да вземат най-правилното решение за тяхното обучение и бъдеща реализация.

За безплатните самостоятелни съвещания е належащо искащите родители и възпитаници да заявят авансово час на някой от следните телефони: 056 825 809 и 0885 985 433.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР