Бивши членове на администрацията на бившия американски президент Барак Обама,

...
Бивши членове на администрацията на бившия американски президент Барак Обама,
Коментари Харесай

Тръмп настоява Джо Байдън и други демократи да бъдат хвърлени в затвора

Бивши членове на администрацията на някогашния американски президент Барак Обама, в това число претендентът за президент на Демократическата партия Джо Байдън, който беше вицепрезидент на Обама, би трябвало да бъдат хвърлени в пандиза поради " разобличаването " на някогашния консултант по националната сигурност Майкъл Флин.
„ За това настоя президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп в изявление за  телевизия Fox.
" Това беше най-голямото политическо закононарушение в историята на страната ни. Те би трябвало да бъдат в пандиза. Това е най-голямата машинация в историята на Съединени американски щати ", посочи Тръмп.
Преди това Fox заяви, че Байдън е предвождал членове на администрацията на Обама, за които се твърди, че са виновни за по този начин нареченото " разкритие " или нелегално откриване на самоличността на Флин в подтекста на подслушване на задграничен жител в Съединени американски щати.
В листата влизат още някогашният дипломат на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Саманта Пауър, някогашният шеф на националното разузнаване Джеймс Клапър, някогашният шеф на ФБР Джеймс Коми и някогашният шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ Джон Бренън.
Републиканците желаеха в допълнение следствие. Сенатор Линдзи Греъм от Южна Каролина разяснява, че " разобличаването на военачалник Флин от администрацията на Тръмп по отношение на диалози по време на президентския преход е извънредно тревожно и мирише на политики, а не на национална сигурност ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР