Бившето крило на Арсенал Тио Уолкът обяви, че се оттегля

...
Бившето крило на Арсенал Тио Уолкът обяви, че се оттегля
Коментари Харесай

Бивш играч на Арсенал окачи бутонките

Бившето крило на Арсенал Тио Уолкът разгласи, че се отдръпва от футбола на 34 години след приключването на контракта му със Саутхемптън.

Той слиза от огромната сцена след общо 563 мача в кариерата си на клубно равнище със 129 гола. Уолкът завоюва ФА къп на два пъти по време на престоя си в Арсенал и изигра 47 мача за националния тим на Англия, вкарвайки осем пъти на интернационално равнище.
 Арсенал предлага нов контракт на Йодегор
Арсенал предлага нов контракт на Йодегор

Очаква се завършване на договорката до месец

В прочувствена обява в Instagram Уолкът написа: " Първият миг, в който обух футболните обувки на 10 години, беше началото на едно особено пътешестване за мен. От игра на терена с същински другари до мачове на някои от най-големите игрища, пред големи тълпи по целия свят.

Подкрепата, показана към мен през това време, беше невероятна по всевъзможен вероятен метод и аз съм в действителност признателен. Споделях футболното игрище с толкоз доста невероятни играчи и създадохме толкоз доста незабравими мемоари.

Бих желал да кажа огромно благодаря на всички мениджъри и треньори, с които съм работил, изключително на Хари Реднап за това, че сложи началото за мен и на Арсен Венгер за вярата и поддръжката, когато се причисли към клуба единствено на 16 години. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР