Бившето гадже на изчезнала жена от окръг Сейнт Луис беше

...
Бившето гадже на изчезнала жена от окръг Сейнт Луис беше
Коментари Харесай

Бившият приятел на майката на изчезналата Сейнт Луис признава, че я е убил, след като е открит в окървавения й SUV, казва полицията

Бившето гадже на изчезнала жена от окръг Сейнт Луис беше задържан предходната седмица и упрекнат със гибелта й, откакто той призна, че я е умъртвил по време на физическа кавга, сподели полицията.

Жената, Маркиша Уилямс, беше обявена за изчезнала от фамилията си на 20 декември, се споделя в известие за пресата от полицейското ръководство на окръг Сейнт Луис. Нейни родственици споделиха на детективите, че е била забелязана за последно с някогашния си другар Трентън Айви в своя джип Компас.

Два дни след изгубването си Айви беше задържана в Расин, Уисконсин, по обвинявания в опозиция на служител на реда, бягство от служител на реда в транспортно средство и потребление на рисково оръжие. Властите споделиха, че той е бил в автомобила на Уилямс и че в джипа е имало " кръв и биологичен материал ", както и нейни персонални движимости.

Уилямс не е открит.

По време на изявление с полицията в Расин, Айви твърди, че е " признала, че е умъртвила Уилямс в Сейнт Луис ", се споделя в обявени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР