Бившата №1 в световния женски тенис Ана Иванович е пред

...
Бившата №1 в световния женски тенис Ана Иванович е пред
Коментари Харесай

Братът на Новак обяви голяма новина, свързана с тениса

Бившата №1 в международния женски тенис Ана Иванович е пред завръщане в спорта. Според информации от сръбските медии, 33-годишната шампионка на „ Ролан Гарос “ за 2008 година, ще взе участие на шампионата в Белград, който ще се организира в интервала 16-22 май.

Новината беше провокиране от изявление на Джорде Джокович. Братът на водача в мъжката на класация Новак Джокович разгласи, че желае да докара на шампионата един огромен дипломат на тениса. Впоследствие той удостовери, че има поради точно Ана Иванович.

Половинката на футболната легенда Бастиан Швайнщайгер сама поддържа слуховете за вероятно свое завръщане на корта. Преди дни тя разгласява в обществените мрежи своя фотография с тенис топка, която беше съпроводена с коментар: Моят ключ към щастието? Следвай своите пристрастености и не слушай тези, които не те схващат. “

Ана Иванович има 15 трофеи от шампионати на WTA. През 2016 година тя приключи кариерата си и се ожени за някогашния немски национал. Тя и Швайнщайгер имат двама синове – Лука (3 г.) и Леон (1 г.).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР