Бившата звезда на ЦСКА - София Али Соу изигра първия

...
Бившата звезда на ЦСКА - София Али Соу изигра първия
Коментари Харесай

Али Соу дебютира в Турция, разочарование за Фенербахче

Бившата звезда на ЦСКА - София Али Соу изигра първия си мач за Анкарагюджю. Нападателят, който беше притеглен от Ростов, влезе като запаса при нулевото тъждество против Коняспор. В 61-ата минута Соу размени Федерико Македа, а на мястото на Гиорги Беридзе се появи някогашният футболист на Реал Мадрид и Пари Сен Жермен Хесе.

Мачът в турската столица беше равносилен, макар упованията, че гостите ще стигнат до успеха. През предишния сезон те приключиха на трето място в крайното класиране, а Анкарагюджю е дилетант.

Друг от новаците - Умраниеспор, сервира изненада, като стигна до 3:3 при гостуването на Фенербахче. Грандът от Истанбул даже беше на път да започва с позорна загуба, само че резервата Мергим Бериша избави състава на Жорже Жезус с гол в добавеното време. Другите две попадения за " фенерите " бяха дело на Енер Валенсия.

Истабул Башакшехир нямаше проблеми против Касъмпаша и завоюва с безапелационното 4:0. До почивката се разписаха Даниел Алексич и Патрик Шиш, а през второто полувреме Мунир Шуяр и Дениз Турук довършиха гостите. Бившият футболист на Лудогорец Жуниор Касайра асистрира за третия гол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР