Бившата звезда на Селтик Стилиян Петров призова мениджърът на тима

...
Бившата звезда на Селтик Стилиян Петров призова мениджърът на тима
Коментари Харесай

Стилиян Петров: Време е Нийл Ленън да напусне Селтик

Бившата звезда на Селтик Стилиян Петров прикани мениджърът на отбора и собствен някогашен съотборник Нийл Ленън да се отдръпна от поста си. Стан сподели, че на клуба са нужни незабавни промени и човек, който да поведе останалите.

" Дойде времето, в което Селтик би трябвало да промени тактиката си и мисля, че би трябвало да пристигна нов управител с екипа си. Лидер, някой, който да може да поведе тима в друга посока, може да го стимулира и да промени метода на игра ", разяснява легендата на българския футбол пред DailyRecord.

" Това, което виждам, това е единствено мое мнение, е, че Селтик към момента се пробва да играе футбола, който виждахме под управлението на Брендън Роджърс. Хубав, прелестен футбол с доста притежаване на топката, само че против тях има един безмилостен Рейнджърс. Излизат и те стопират да играеш. Те имат по-добрите играчи и по-големите характери. Трябва да променим метода. Дали смяната би трябвало да е в този момент или след месец? Мисля, че е по-добре в този момент, с цел да може да опитаме да натиснем до края на сезона ", добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР