Бившата звезда на Реал Мадрид и Тотнъм Гарет Бейл сюрпризира

...
Бившата звезда на Реал Мадрид и Тотнъм Гарет Бейл сюрпризира
Коментари Харесай

Гарет Бейл шокира с край на кариерата си само на 33 години

Бившата звезда на Реал Мадрид и Тотнъм Гарет Бейл сюрпризира международната футболна общност като разгласи, че приключва футболната си кариера. Уелсецът написа дълъг пост в обществените мрежи, с който разгласи решението си. За последно 33-годишният състезател бе част от американския Лос Анджелис. 

" След деликатно обсъждане, разгласявам незабавното си отдръпване от клубния и интернационалния футбол. Чувствам се необикновено благополучен, че реализирах фантазията си да играя спорта, който обичам. Това в действителност ми даде някои от най-хубавите моменти в живота ми. Най-високият от върховете за 17 сезона, който ще бъде невероятно да се възпроизведе, без значение какво ми предлага идната глава.

От първото ми допиране в Саутхемптън до последното ми с ЛАФК и всичко сред тях оформи клубна кариера, за която изпитвам голяма горделивост и признателност. Да играя и да съм капитан на моята страна 111 пъти в действителност беше сбъдната фантазия.
Да изкажа своята признателност на всички, които изиграха своята роля по време на това пътешестване, ми се коства невероятно.

Чувствам се длъжен на доста хора, че ми помогнаха да трансформира живота си и да оформя кариерата си по метод, за който не можех да бленувам, когато за първи път започнах на 9 години.

Към предходните ми клубове, Саутхемптън, Тотнъм, Реал Мадрид и най-после ЛА ФК. Всички мои предходни мениджъри и треньори, личен състав, съотборници, всички отдадени почитатели, моите сътрудници, моите невероятни другари и семейство, въздействието, което оказахте, е извънредно.

Моите родители и моята сестра, без вашата безрезервност в тези ранни дни, без такава мощна основа, нямаше да пиша това изказване тъкмо в този момент, тъй че благодаря ви, че ме поставихте на този път и за вашата непоколебима поддръжка.

Жена ми и децата ми, вашата обич и поддръжка ми помагаха по пътя. Точно до мен за всички върхове и падения. Вие ме вдъхновявате да бъда по-добър и да ви карам да се гордеете.

И по този начин, не преставам с очакване към идващия стадий от живота си. Време на смяна и преход, опция за ново премеждие.. ", написа Бейл. 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР