Бившата звезда на Emmerdale Кели Холис сега живее различен живот

...
Бившата звезда на Emmerdale Кели Холис сега живее различен живот
Коментари Харесай

Звездата на ITV Emmerdale продава канабис в Тайланд, след като се отказа от производството на сапун и се зарича никога да не се връща в Обединеното кралство

Бившата звезда на Emmerdale Кели Холис в този момент живее друг живот в Тайланд, където ръководи собствен личен „ бар с трева “.

Бившата актриса се зарече в никакъв случай да не се върне назад в Обединеното кралство, откакто откри щастието си в Тайланд, откакто възприе по-спокоен метод на живот. Бившата сапунена звезда призна, че макар че постоянно й липсва родното място, тя няма проекти да се мести вкъщи и не може да се върне в надпреварата с плъхове.

„ Никога няма да се прибера вкъщи, в никакъв случай не се прибирам вкъщи. Очевидно ми липсва Англия и има аспекти от живота ми там като това, че имам две пораснали деца вкъщи и внук. Но човек живее единствено един път и научих това доста през последните няколко години, загубата на другари поради неща и моят другар загуби дете и това просто те кара да имаш достъп до доста неща в живота си.

„ Просто би трябвало да направиш това, което би трябвало да направиш, тъй като не ти е дадено на следващия ден, нали? Манталитетът ми в този момент е, че съм съвсем на 50, дяволите, пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР