Бившата звезда на Ботев (Пд) - Вандер Виейра сподели мечтата

...
Бившата звезда на Ботев (Пд) - Вандер Виейра сподели мечтата
Коментари Харесай

Вандер Виейра: В Ботев имах най-красивите две години от моята кариера, научих много от Мъри Стоилов

Бившата звезда на Ботев (Пд) - Вандер Виейра показа фантазията си, която е да приключи футболната си кариера като състезател на " канарите ".

" Бях в Бразилия и се възстановявах от травма на коляното. Един сътрудник ми показа предложение от огромен клуб в България, който таман влизаше в елита от Б група. Не се замислих и незабавно одобрих. Научих доста от Станимир Стоилов. Той е страховит водач и ме научи по какъв начин да бъда същински експерт на терена и отвън него ".

" Единствено мога да съм признателен на всеки един почитател, който ме поддържаше. Беше страховит миг. Имам доста красиви мемоари с почитателите на отбора ".

" Искам да изкажа големи благодарности на всеки един. Това бяха най-красивите 2 години от моята кариера. В Ботев се научих по какъв начин се става мъж и по какъв начин да бъда експерт. Наистина се усещах обичан и почитан както от целия щаб на тима, по този начин и от почитателите. Ако Бог ми разреши, се надявам да се върна и да завърша кариерата си в Ботев. Благодаря ви! Само Ботев! ", съобщи той пред " Спортал ".
 Лъчо Балтанов: Не мисля, че имаме психическо преимущество по отношение на ЦСКА за Купата
Лъчо Балтанов: Не мисля, че имаме психическо преимущество по отношение на ЦСКА за Купата

" Младите са лицето на Ботев (Пд) "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР