Бившата водеща преживя тежък период, в който имаше здравословни проблеми.

...
Бившата водеща преживя тежък период, в който имаше здравословни проблеми.
Коментари Харесай

Венета Райкова проговори за любовните си предпочитания

Бившата водеща претърпя тежък интервал, в който имаше здравословни проблеми. Те стартират с болки в едно от колената. Райкова е диагностицирана със разкъсан заден рог на менискуса. Въпреки това 49-годишната журналистка не се предава на отчаянието, въпреки доста да я боли. С днешна дата тя е сигурна, че цялата болежка и сълзи, които е изляла, са имали за цел да прочистят кармата й и това най-сетне се е случило. Венета прекарва една година у дома, интервенция и 4 разнообразни рехабилитации, преди ситуацията да стартира да се усъвършенства.

Сега е решила да навакса със развлечение. В стори във фейсбук профила си Венета разкри любовна загадка, която неизбежно ще провокира реакции.

Макар под формата на смешка, Райкова си призна, че не си пада по дълги връзки. Как ли ще реагира някогашният й мъж Тихомир?

" Любим анекдот, само че е истина ", по този начин Венета разяснява неотдавна прочетен виц за себе си в пресата, в който хубав млад мъж я пита къде ще прекарат Нова година, откакто са прекарали нощта дружно.

Неотдавна русокоската разгласи, че завършва със секса. Този анекдот идва в точния миг.

След като се разведе с Тихомир от  Биг Брадър, Венета не е оповестявала за сериозна връзка. Не се е появявала обществено с мъж. Дали ще продължи тази наклонност следва да разберем.

Автор:  blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР