Бившата водеща Лора Крумова направи пореден телевизионен трансфер в кариерата

...
Бившата водеща Лора Крумова направи пореден телевизионен трансфер в кариерата
Коментари Харесай

Лора Крумова прибира три бона заплата при Цитиридис

Бившата водеща Лора Крумова направи следващ ефирен трансфер в кариерата си, разбра HotArena.

От скоро журналистката още веднъж е в екипа на бТВ , само че този път няма да се демонстрира на екран, а ще бъде заместител основен редактор на " Шоуто на Николаос Цитиридис " . Крумова обаче надалеч не лети в облаците от благополучие от актуалната си работа. Като публицист с дълготраен опит тя считала, че заслужава да заема по-висока позиция, както и да получава по-добро заплащане. 

Според осведомено сега Лора се разписва против 3 бона на месец, което е много дребна сума за известно телевизионно лице като нея. От бТВ обаче ясно й посочили, че няма по какъв начин да се надява на повече, най-малко към този момент. В момента малките екрани всеобщо свиват бюджетите и понижават екипите си поради пандемията от ковид. 

Самото вечерно шоу на Цитиридис също пострада и към този момент се излъчва четири пъти седмично вместо пет. Това също било измежду доводите на шефовете да не предложат по-висока заплата на Крумова. Тежката обстановка пък я принудила да одобри изискванията. От началото на годината тя е без приходи откакто напусна Нова ТВ. Крумова за последно се яви в ефира на частната медия преди две години, след което излезе по майчинство и роди второто си дете. 

Лора е измежду публицистите, които най-често прескачат сред двете частни медии. Кариерата й започва в Канал 3, а от 2000 година е част от екипа на Нова ТВ, където за известно време водеше утринния блок. През 2010 тя изненадващо мина в бТВ, а пет години по-късно реши да се върне при конкуренцията. 

Там тя започва предването си " Комбина " с Галя Щърбева, само че то не се задържа дълго в ефира. За малко Крумова водеше неделното издание на " Събуди се ", до момента в който не забременя и излезе по майчинство. Ч аст от сътрудниците й в бТВ не са изключително щастливи от следващото й заверъщане в медията , тъкмо поради честите смени на работното й място. 

Повечето се притесняват, че в този момент Лора ще се опита да лобира и за приятелката си Галя Щърбева, откакто тя беше свалена от ефира на Нова поради свиването на бюджетите в медията, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР