Бившата управляваща партия ГЕРБ официално обяви курс към предсрочни избори,

...
Бившата управляваща партия ГЕРБ официално обяви курс към предсрочни избори,
Коментари Харесай

ГЕРБ обяви курс към предсрочни избори

Бившата ръководеща партия ГЕРБ публично разгласи курс към предварителни избори, като задачата е да се върне на власт с държавно управление още веднъж отпред с Бойко Борисов. Това бе решено на днешното VII Национално заседание на ГЕРБ, което преизбра Борисов за водач. Връщането на власт бе поискано от редица представители на партията в техните изявления и бе гласувано и в специфична декларация, прочетена от трибуната от някогашния здравен министър и сегашен народен представител проф. Костадин Ангелов.

" Вървях 15 години до премиера Борисов, живеейки с мисълта, че нещо ще вършим с страната. Тук ще умра, желая да имам страна. Тук ще са знаците на моя жанр. И затуй господин министър председател, качвайте се още веднъж на коня, управническия кон, поемайте си партията – и я поведете там, където тя би трябвало да бъде ". С тези думи Вежди Рашидов се обърна към водача на ГЕРБ Бойко Борисов по време на VII Национално заседание на партията.

Бившият културен министър означи, че културата е имунитетът на едно общество. Той напомни направеното от държавните управления на ГЕРБ в областта на културата и се обърна към участниците във форума. " Младите са тук и са прелестни, красиви. Хубаво е промяна на поколенията, само че не за сметка на мъдрите. Защото страна се ръководи от мъдри и умни хора, без значение от техните години. ГЕРБ би трябвало да резервира мъдростта, да върви в една крачка с мъдрите, тъй като това е приемствеността – оттова ще се учат ", уточни Рашидов.

Той означи, че ГЕРБ е имала неточности, само че се е учила от тях. " Много малко са партиите, които се учат. Какъв е прегрешението, че изтърпяхме една година със заниманията и шоуто на един шоумен да нямаме държавно управление и бюджет – инфлацията вървеше към този момент. След това пристигна служебно държавно управление, което бързо се корумпира ", уточни Рашидов.

Дойде " просто Кирчо ", както му споделя великият Кеворк Кеворкян, и той стартира от заран до вечер да приказва по медиите повече от самите публицисти, разяснява Рашидов и добави, че той би трябвало да ръководи страната, която по думите на Рашидов е в тежка криза. Днес цялото българско население е в потрес. Тежък потрес, добави Рашидов.

Аз имам към младите и старите една молба – съберете се дружно, по този начин бяхте мощни. Така биеше ГЕРБ, по този начин печелеше ГЕРБ, по този начин управляваше ГЕРБ и то управляваше добре, уточни Рашидов.

" Тази страна не трябва да бъде изпусната, както е изпусната сега. Кирчо да върви да приказва по някаква канадска телевизия, тъй като на Кирчо би трябвало да му е ясно, че страната, в която той пристигна, е издигната от нас българите ", добави Рашидов и посочи, че няма потребност да ни унижават с непознатите си дипломи, да унижават лекарите, медиците ни, създателите ни, които са основали тази България, каквото е в този момент. Те просто пристигнаха наготово, добави Рашидов.

Пред делегатите от VII Национално заседание Спас Гърневски сложи още една задача - възобновяване на демокрацията. " Трябва през днешния ден да сложим началото на края на ръководството на президентската хунта. Да възстановим демокрацията, тъй като България сега е на автопилот и самолетът лети със страшна мощ към нов жанвиденов апокалипсис ", означи Гърневски.

Нашият път е да се върнем към корените си, дано да се надигнем, този, който може да го направи е ГЕРБ, сподели в изявлението си евродепутатът Андрей Новаков. Той посочи, че партията няма проблем с водачеството - водач е Бойко Борисов, само че водач липсвал на " Дондуков " 2.

Евродепутатът Андрей Ковачев уточни, че ГЕРБ остава и ще бъде почитан член на ЕНП. Той означи, че настоящето българско държавно управление е некадърно. Президентът Радев приказва, че Крим е съветски, а единият от съдружните сътрудници - че не трябвало да има наказания на Европейски Съюз към Русия. Нашата позиция е ясна - войната би трябвало да спре в този момент, настоя Ковачев.

Делян Добрев предвижда, че нещата ще се развиват по-лошо, ще се появи " звярът на рецесията ", ще има висока инфлация, безработица, банкрути и апетит.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР