Бившата участничка в 4-ия сезон на Игри на волята Мирела

...
Бившата участничка в 4-ия сезон на Игри на волята Мирела
Коментари Харесай

Потрес: Мирела от Игри на волята готви по зърна в Черешката

Бившата участничка в 4-ия сезон на " Игри на волята " Мирела се появи по зърна като стопанка в „ Черешката на тортата ” и скандализира по-консервативно настроените фенове. Доскорошната половинка на различен от участниците в рисковото риалити - Димитър Лефтеров, твърди, че сега няма човек до себе си, само че очевидно знае по какъв начин да притегли вниманието на мъжете.

Секси брюнетката, която се предствя ту за певица, ту за танцьорка, ту за инфлуенсърка, се появи пред камерите на кулинарното предаване в много провокативен тип. Мирела се бе напъхала в нещо като мрежа, която трябваше да играе ролята на потник. Тя не бе поставила сутиен и нито за гостите, нито за феновете на " Черешката " зърната на гърдите й останаха скрити.

Мирела удостовери, че не е била в никакъв случай добра в готвенето, за разлика от някогашния й другар Лефтеров, който бил цар в кухнята. Гостите на полуголата стопанка набиваха зелена салата и неособено добре приготвена риба, а Мирела се оправда, че като морско чадо няма по какъв начин да предложи друго меню.



Мирела и Димитър Лефтеров като участници в 4-ия сезон на " Игри на волята ". В момента двамата са разделени
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР