Бившата тв водеща и настояща писателка Венета Райкова наистина се

...
Бившата тв водеща и настояща писателка Венета Райкова наистина се
Коментари Харесай

Венета Райкова: Лягам си с който ми допадне - slava.bg

Бившата тв водеща и сегашна писателка Венета Райкова в действителност се радва на естетика и благополучие в професионален и в персонален проект, само че повода не е млад мъж, както настойчиво се приказва. Или най-малко не е един. Това стана ясно от пикантния й диалог с Александър Кадиев, водещ на „ Преди обед” преди дни.

Венета удостовери, че черпи сила за творчество от прелестни страсти в персоналния си живот. Само че няма връзка с млад мъж, каквито клюки се появиха в последно време. Бившата тв водеща на предаванията „ Горещо” по Нова тв и „ Папараци” по Би Ти Ви се отказала да търси и гради съществени взаимоотношения с представител на противоположния пол още, когато се развела преди години с предприемача Тихомир, с който имат наследник Патрик.

Венета, която неотдавна показа осмата си книга „ Куклите”, евентуално е скандализирала по-зрялата публика на „ Преди обед”, тъй като в утринния час в детайли и съответно изясни житейската си философия, подчинена на персоналното наслаждение. Преди Венета била прекомерно внимателна. Всичко премисляла. „ Сега – секс, книги, секс, книги”, смее се тя.

Писателката трансформирала фрапантно разбиранията си за живота, когато трансферирала 40-те. В последните 6 години, Венета, която чества 46-тия си рожден ден на 2 май, се усеща свободна, щастлива, положителна, необременена от непознати отрицателния въздействия. „ Откакто станах на 40, взех решение, че би трябвало да пребивавам като за последно. Животът е толкоз къс, че не трябва да се губи време за нищо.

Като искаш да правиш секс, правиш. Като харесаш някой мъж, казваш му го”, втрещи феновете Венета. Тя шокира с признанието, че в никакъв случай не е вярвала в любовта. За нея това възприятие е книжовен род, с цел да „ може да си продаваме книгите”. Няма обич. Всичко е секс, безапелационна е Венета. „ Приключих с влюбването...

След развода с Тихомир, не съм имала връзка, нямам връзка и не желая да имам връзка. Имам си красиви вдъхновители”, откровена бе писателката. Тя е щастлива, гледа сина си Патрик, който към този момент е в 5-и клас. Пише романи, радва се на ентусиазъм, което, както стана ясно, е подхранвано и от „ красиви, секси вдъхновители”.

Венета се похвали, че е в страхотна форма, макар че с роклята, с която се е пременила за гостуването си в предаването „ Преди обед”, наподобява бременна. Защо по този начин наподобявам на камерата?, зачуди се тя, с което разсмя водещия Сашо Кадиев. Писателката категорично акцентира, че не е бременна.

Поддържа фигура със секс и „ пътеката” у дома. „ Иначе хапвам всичко, не вардя диети, само че не пия алкохол, не пуша цигари. 40 минути на пътеката всеки ден”, изясни Венета. А какъв брой постоянно прави секс?, полюбопитства Сашо Кадиев. „ Е, зависи от вдъхновителите. Защото и те пък те вървят на тренировки”, обясни Венета. Все отново през лятото е повече, поради басейна пред блока й, край който постоянно прекарва време и даже написа романите си, „ бански, флуиди”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР