Бившата синоптичка на Нова тв Божана Филипова се носи на

...
Бившата синоптичка на Нова тв Божана Филипова се носи на
Коментари Харесай

Божана Филипова лудо влюбена в младок

Бившата синоптичка на Нова тв Божана Филипова се носи на крилете на любовта с млад юнак. Блондинката е доста влюбена в новата си възлюбена и не го изпуска от ръка, видя наш кореспондент. През уикенда влюбената двойка се разноски из столичен мол с преплетени една в друга ръце. Новият обичан на Божана е очевидно по-млад от нея, с гъста черна брада и коса.

46-годишната пловдивчанка изглеждаше като влюбена тийнейджърка, която е преплела ръце с гаджето си. Възлюбеният на Филипова е най-малко с 10-15 години по-млад от нея. Източници на „ Уикенд ” настояват, че младежът се споделя Стефан и се занимава с бизнес.

Дълги години Филипова беше една от родните хубавици, само че напоследък е прибягнала към естетичните корекции, очевидно искайки да се резервира млада. Уви, резултатът е противоположен и русокоската се е обезобразила с филъри и ботокс, които й придават отекъл тип. Отделно Божана е наляла към 20 кг над тогавашната си фина външност. Явно поради наедрялото си тяло русокоската беше избрала необятна и дълга пола, която прикриваше тялото й. Някои от разпозналите я допуснаха, че може да пие някакви хормони, в случай че желае да роди дете от обичания си, само че вероятността е дребна. По-скоро някогашната на Косьо Филипов към този момент е с по-забавен метаболизъм и поради това й се лепи храната.

Въпреки наедрялото си тяло и голямата си уста, Божана изглеждаше в действителност щастлива и усмивката не слизаше от лицето й. По време на връзката си с Косьо тя в никакъв случай не е била по този начин сияеща. Двамата с Филипов бяха една от емблематичните родни тв двойки, само че се разведоха преди 15 години. Тогава, точно на Нова година, когато фамилията поканило другари за ваучър, подпийналият Косьо решил да си легне по-рано, а брачната половинка му траяла да забавлява гостите. Случайното пробуждане на брачна половинка обаче се оказало съдбовно за брака им. Когато журналистът станал, заварил благоверната си с един от приятелите си. Последва абсурден бракоразвод, съпроводен със сълзи, обвинявания и пояснения.



Божана с някогашния си мъж Косьо Филипов

Това обаче към този момент е минало. През годините Косьо въпреки всичко елементарни на някогашната си изневярата и двамата са в доста положителни връзки, въпреки да не можаха да закрепят брака си. След него синоптичката беше спрягана с дузина видни столични ергени, включително един от най-верните сподвижници на Цветан Василев във банкрутиралата КТБ, и със притежател на известна марка минерална вода. Сред любовните й завоевания се спряга и сенчестият предприемач Ивайло Борисов – Ториното, който нашумя около зверския побой, който четирима негови гардове спретнаха на семейство от София на Околовръстното шосе. Иво Ториното е добре прочут в столичния ъндърграунд от години с шеметната си кариера, като преди да навърши 25, бе най-младият лейтенант в организацията на Златко Баретата.

След това пловдивчанката се любеше с 24-годишен футболист на столичния „ Левски ”, само че връзката им изкара по-малко от година. Днес Божана Филипова има нов настоящ обичан и изобщо не се вълнува от някогашните си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР