Бившата синоптичка Деси Банова и съпруга на президента Росен Плевнелиев

...
Бившата синоптичка Деси Банова и съпруга на президента Росен Плевнелиев
Коментари Харесай

Деси Банова пак застава пред синоптичната карта

Бившата синоптичка Деси Банова и брачна половинка на президента Росен Плевнелиев най-вероятно ще се завърне на екран от есента, написа извънредно „ Галерия “.

Възможно е да води лична графа или предаване, само че най-вероятно ще застане още веднъж пред картата, да оповестява къде ще вали и къде ще грее слънце. Съвсем неотдавна колежките й Никол Станкулова и Гери Малкоданска ще изляза в майчинство, защото и двете са бременни за повторно. Така „ Нова “ ще остане единствено с двама синоптици - Николай Василковски и Лора Георгиева.  Двамата е невероятно да се оправят с всички излъчвания за времето и по тази причина малкия екран е в трескаво търсене на най-малко още една синоптичка. По всяка възможност третият кадър в прогнозата ще бъде точно Деси Банова, която има дълга дълъг опит при климатичната карта.

Жената на Плевнелиев слезе от екран преди три години когато роди дете на някогашния президент. Тогава се заприказва, че надали ще се завърне в малкия екран, защото възприема работата си като незадоволително влиятелна. Идеята да бъде просто брачна половинка и майка, въпреки и на някогашен държавен глава към този момент й е омръзнала настояват нейни приятелки.

Деси от дълго време имала предпочитание да се върне на екран и да продължи рубриката си „ Историите на триумфа “, в които представяше съумелите на Запад българи. Засега обаче от „ Нова “ й декларирали, че надали ще намерят ефирно време за предаването, само че пък ще се радват тя да показва синоптичната прогноза и да запълни зейналата празнота заради отсъствието на Никол Станкулова и Гери Малкоданска.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР