Бившата шампионка от Откритото първенство на САЩ Бианка Андрееску (Канада)

...
Бившата шампионка от Откритото първенство на САЩ Бианка Андрееску (Канада)
Коментари Харесай

Бианка Андрееску: Мисля, че съм на прав път

Бившата шампионка от Откритото състезание на Съединени американски щати Бианка Андрееску (Канада) усеща, че е на прав път в опита да преодолее здравословните си проблеми от последните две години.

22-годишната Андрееску доближи до номер 4 в международната класация за дами през 2019-а, само че по-късно се контузи и не съумя да възвърне познатата форма.

Канадката, която се завърна на корта в Щутгарт през април, все още заема 53-а позиция в класацията. Тенисистката призна, че е била покрай отричане от спорта, защото и е било мъчно да се оправи с психическите си проблеми.

„ Мисля, че последователно си връщам формата. Все още не съм в оптимално положително положение, само че ще продължа да се пробвам “, разяснява Бианка Андрееску след провалянето от китайката Чжън Цинвън в третия кръг на шампионата в Торонто.

„ Ще продължа да давам най-хубавото от себе си и остана изцяло отдадена, тъй като в действителност го желая. Особено след толкоз време отвън корта. Сега чувствам, че съм на прав път “, сподели още 22-годишната канадска тенисистка.

Андрееску похвали 19-годишната си съперничка Чжън Цинвън, която заемаше 143-о място в международната класация на старта на сезона, само че влезе в топ 50 през юни.

„ Мисля, че тя играе като играч от топ 10 сега. Определено доста добре. Щастлива съм за нея. Спомням си, че когато бях на нейната възраст, бях безстрашна. Противниците към момента не те познават добре и можеш да излезеш и да играе без боязън, без напрежение. Точно това прави тя. Мисля, че може да завоюва шампионата, в случай че продължава по този начин “, разяснява Бианка Андрееску.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР