Бившата съпруга на холивудската звезда Кевин Костнър, Кристин Баумгартнер, не

...
Бившата съпруга на холивудската звезда Кевин Костнър, Кристин Баумгартнер, не
Коментари Харесай

Бившата жена на Кевин Костнър ще получава издръжка от 129 000 долара

Бившата брачна половинка на холивудската звезда Кевин Костнър, Кристин Баумгартнер, не крие задоволството си, откакто съумя да си уреди месечна прехрана в размер на малко над 129 000 $. Въпреки че сумата е два пъти по-малка от тази, която тя изиска с аргумента, че с нея ще може да продължи да поддържа лайфстайла, на който децата й са привикнали, без да ги лишава от нищо, по всичко проличава, че е задоволена от развоя на делото. Съдебното решение е повече в ущърб за самия Костнър, защото е доста по-висока от препоръчаните от него 52 000 $.

Новината за присъдената прехрана идва единствено няколко дни, откакто на Кристин беше подредено до края на месец юли да напусне първокласното имение на брачна половинка си, в което тя продължи да живее, макар че нямаше това право. Според предбрачния им контракт, дизайнерката е задължена да се изнесе от фамилния дом в границите на 30 дни след подаването на бракоразводните документи, което тя не направи.

Кристин даде да се разбере, че ще напусне имението едвам откакто съдът постанови решението си по отношение на месечната прехрана. Е, това към този момент е реалност, по тази причина и до края на месеца русокоската се чака да се реалокира.

От правосъдното решение излиза наяве още, че Костнър и Кристин ще си разделят множеството разноски за трите им деца Кейдън, на 16 година, Хайес, на 14 година и щерка им Грейс, на 13 година Те дружно ще покриват сметките им свързани със здравето, образованието и спортните им занимания, съобщи dir.bg.

Присъдената сума може да бъде изменена при положение, че някоя от страните реши, че желае да апелира. Очаква се това да създадат юристите на 68-годишния холивудски артист, съгласно които парите ще бъдат употребявани и за персоналните потребности на Кристин, а освен за децата им.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР