Бившата съпруга на Бойко Борисов е отново в България, научи

...
Бившата съпруга на Бойко Борисов е отново в България, научи
Коментари Харесай

Извънредна новина за бившата жена на Бойко Борисов!

Бившата брачна половинка на Бойко Борисов е още веднъж в България, научи само „ Ретро “. Д-р Стела Костова, която от десетилетия живее в Щатите, е кацнала у нас преди дни. Скоро след идването си лекарката и майка на единствената щерка на Борисов посетила един от обичаните си заведения за хранене, намиращ се на столичния бул. „ Витоша “. Там тя вечеряла в компанията на близки хора. „ Наздраве за смяната “, написа доктор Костова към няколко фрагмента от заведението.

Само няколко часа по-късно след кацането ѝ обаче някогашната брачна половинка на водача на ГЕРБ имала неприятно прекарване, откакто схванала, че пред дома на Борисов в Банкя още веднъж има митинг, този път иницииран от Вътрешна македонска революционна организация. Лекарката се тормозила за щерка си Венета и двете си внучета, които живеят при някогашния министър председател. Припомняме, че Стела тежко претърпя и скандалния и противозаконен арест на екссъпруга си през март, когато щерка им Венета бе извънредно разтревожена и се появи по малкия екран, обляна в сълзи. Стела поддържаше фамилията от Америка, откъдето не се е прибирала в родината през последните близо 5 години. Част от плануваните от нея пътувания се осуетили поради строгите ограничения около пандемията и тоталната липса на полети до България.
Най-трудното тестване за докторката, която също се бореше на първа линия с Ковид в Щатите, било, че не можела да прегърне двете си внучета онлайн. С малчуганите Бойко и Иван се виждат през екраните на телефоните и по време на визитата на баба им в България, щели да наваксат пропуснатите моменти.

Бившата брачна половинка на Борисов има и други родственици у нас. В София живеят майка ѝ Симеонка, която е на достолепна възраст и е вдовица, както и нейната сестра Петя, също лекарка, доцент по гинекология в „ Майчин дом “. Самата Стела емигрира за Америка преди повече от 20 години. В Щатите тя живее в известния квартал „ Ориндж Каунти “ в Лос Анджелис и работи в огромна клиника в района. Д-р Костова е запазила отлични връзки с някогашния си мъж. Във фейсбук двамата са другари, а Стела постоянно го поддържа в политически проект, изказвайки мнението си по значими въпроси.

Докато бе студентка, щерка им Венета живееше при майка си в Америка, където закупи три дипломи от елитния калифорнийски университет – пo мeждyнapoдни иĸoнoмичecĸи oтнoшeния, бизнec aдминиcтpaция и финaнcи. Известно време по-късно щерката на някогашния министър председател работеше в влиятелна компания в Съединени американски щати, само че през 2013 година реши да се прибере в България с обичания си мъж Иван Атанасов, който е ученическата ѝ обич, и двамата заживяха в Банкя, след което станаха родители на две дечица.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР