Бившата професионална кечистка Тами Съни Сич е осъдена на повече

...
Бившата професионална кечистка Тами Съни Сич е осъдена на повече
Коментари Харесай

Бившата звезда на WWE Тами Съни Сич получава повече от 17 години затвор за смъртоносна катастрофа с DUI

Бившата професионална кечистка Тами " Съни " Сич е наказана на повече от 17 години затвор за конфликт в нетрезво положение с друга кола, убивайки 75-годишен мъж, до момента в който равнището на алкохол в кръвта й е четири пъти над допустимата граница, оповестиха управляващите във Флорида. Август за шофиране в нетрезво положение, непредумишлено ликвидиране и други обвинявания. Тя също по този начин е имала незапечатана бутилка водка в автомобила си и канабис в тялото си по време на ареста си в окръг Волусия през март 2022 година, споделиха управляващите.

Тя беше изправена пред повече от 25 години затвор по време на чуването на присъдата й в понеделник. По време на чуването Сич сподели, че изпитва скрупули и страдание „ надълбоко в душата си “ за убийството на Джулиан ЛаФрансис Ласетър от Дейтона Бийч.

Съдията произнесе присъдата малко след 15:00 часа, която включва осем години пробация след привършване на нейния затвор, WKMG, филиал на CBS, заяви. Сич получи заем от 566 дни за присъдата си, заяви станцията.

Съобще...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР