Бившата премиерша Линда Петкова е наела в сладкарницата си на

...
Бившата премиерша Линда Петкова е наела в сладкарницата си на
Коментари Харесай

Линда Петкова грабна бившето гадже на Камен Воденичаров

Бившата премиерша Линда Петкова е наела в сладкарницата си на пъпа на София дългогодишния сътрудник на кукувеца Камен Воденичаров.

Става въпрос за Тихомир Гаврилов, който бе звезда в „ Денсинг старс ” и съгласно изявления в жълтите вестници, бе дългогодишно гадже на артиста и ефирен водещ, съобщи „ Уикенд ”.

По наша информация към днешна дата Тишо се занимава с потребителско обслужване в „ Амели Суийт Шоп ”, където Линда върти торти без захар и пече вкусотии с вегански и еко послания в рецептите.

Младият мъж също като Линда е веган, а съгласно осведомени той получава 2500 лв. заплата за работата си зад щанда. Запознанството на Тихомир и канадката се осъществило, още до момента в който „ ИТН ” на Слави Трифонов бе част от обединението „ Петков ”.

След повече от 20-годишна омраза Камен Во се завърна в екипа на Дългия през 2019 година, малко откакто той учреди партията си и до момента води във „ Вечерното шоу на Слави ” по кабеларката му „ 7/8 ТВ ” и постоянно се превъплъщава в политически облици – последно на Росен Плевнелиев като скеч за преговорния екип, воден от експрезидента с някогашния външен министър Соломон Паси за съставянето на постоянен кабинет.

Реклама

Воденичаров даже бе спряган за началник на Българска национална телевизия, само че изненадващо отдръпна кандидатурата си в последния миг и не се яви на състезанието.

Съседи на сладкарницата другояче настояват, че персонално Камен Воденичаров не са засичали в обекта. Както и че откогато брачният партньор на Линда Кирил Петков и съпартиецът му Асен Василев изгубиха изборите на 2 октомври, клиентелата на „ Сан Стефано ” доста е паднала.

Докато бе в ролята на премиерша, Линда събираше стотици фенове на сладките изкушения всеки ден и едвам смогваше с осъществяването на поръчките. Отливът от поддръжката за „ Продължаваме промяната ” след едвам 7 месеца ръководство на страната обаче директно се е отразил и на потока от искащи да вкусят тортите с агаве и стевия.

Самата Линда Петкова също осезаемо понижи броя на изявленията си в обществените мрежи и по този начин последно се снима и тагна при започване на месеца от Канада, където отпътува, с цел да отпразнува 80-ия празник на баща си, а остави у нас Кирил и две от трите им дъщери.

Прави усещане, че от изборите насам и посланията й в „ Инстаграм ” са много неутрални и постни, а не както преди този момент – изпълнени с пропаганда за „ Продължаваме промяната ”.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР