Бившата половинка на боксьора Кубрат Пулев - Андреа, в последните

...
Бившата половинка на боксьора Кубрат Пулев - Андреа, в последните
Коментари Харесай

Андреа изригна в социалните мрежи

Бившата половинка на боксьора Кубрат Пулев - Андреа, в последните месеци е обект на голям брой мнения.

Причина за това е, че русокоската явно е напълняла.

В обществените мрежи фолк изпълнителката си разрешава да разгласява фотоси, на които ясно проличава, че са обработвани с разнообразни стратегии, с цел да може да наподобяват по-добре.

В тази връзка Андреа реши да отговори на всички " злобари " с разголена фотография от банята, съпроводена от любопитни думи.

На фотоса певицата е със скандално изрязан бански от който аха да изскочат прелестите й.

“Очевидно съм най-коментираната жена в страната! А аз си мислех, че с цел да не ме не помнят би трябвало да пущам повече песни. Оказа се, че и дребното са Ви задоволителни,за да се интересувате от всеки сантиметър на тялото ми, на лицето ми, от това дали съм се наспала, дали съм щастлива или нещастна. Това несъмнено не го пиша за всички, тъй като има хора удовлетворени от живота си, които не се занимават с нелепости. Благодаря Ви! Обещавам да Ви дам повече поле за жълтини, с цел да може и медийната група, която се занимава с мен да продължава да ме поставя на корица. Усещам, че нямате самообладание да пусна най-новата ми ария. Знам, че ще бъде гледана под лупа и това ме стимулира повече. Ако се интересувахте и възмущавахте от доста по-належащи проблеми в страната ни колкото се интересувате от едни фотоси, представете си какъв брой по-напред щяхме да бъдем като страна! Благодаря!”

Вижте тази обява в Instagram.
Очевидно съм най-коментираната жена в страната! А аз си мислех, че с цел да не ме не помнят би трябвало да пущам повече песни. Оказа се, че и дребното са Ви задоволителни,за да се интересувате от всеки сантиметър на тялото ми, на лицето ми, от това дали съм се наспала, дали съм щастлива или нещастна. Това несъмнено не го пиша за всички, тъй като има хора удовлетворени от живота си, които не се занимават с нелепости. Благодаря Ви! Обещавам да Ви дам повече поле за жълтини, с цел да може и медийната група, която се занимава с мен да продължава да ме поставя на корица. Усещам, че нямате самообладание да пусна най-новата ми ария. Знам, че ще бъде гледана под лупа и това ме стимулира повече. Ако се интересувахте и възмущавахте от доста по-належащи проблеми в страната ни колкото се интересувате от едни фотоси, представете си какъв брой по-напред щяхме да бъдем като страна! Благодаря! #HappyNation

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на Ное 20, 2019 в 8:22 PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР