Бившата първа дама на САЩ Хилари Клинтън беше изместена от

...
Бившата първа дама на САЩ Хилари Клинтън беше изместена от
Коментари Харесай

Мишел Обама измести Хилари Клинтън като жената, която буди най-голямо възхищение в Америка

Бившата първа дама на Съединени американски щати Хилари Клинтън беше изместена от друга някогашна първа дама - Мишел Обама, като дамата, на която американците се възхищават най-вече. Това демонстрира оповестено през днешния ден изследване на "Галъп ", съобщи Агенция Франс Прес.

Петнадесет % от 1025-те американци, взели участие в годишното допитване, са декларирали, че Мишел Обама е дамата, на която най-вече се възхищават.

На второ място с пет % е телевизионната водеща Опра Уинфри, следвана от Клинтън и първата дама Мелания Тръмп с четири %. Така Мишел Обама измести от първата позиция Хилари Клинтън, която 22 пъти, в това число предходните 17 години, е била дамата, будеща най-голямо удивление измежду американците.

Според изследването, извършено сред 3 и 12 декември, някогашният президент на Съединени американски щати Барак Обама за 11-а поредна година е мъжът, на който американците се възхищават най-вече. Той заема първото място с 19 %.

Втори за четвърта поредна година е президентът Доналд Тръмп с 13 %, следван от някогашния президент Джордж У. Буш и папа Франциск с два %.

"Галъп " прави такова изследване всяка година от 1946 година насам като се изключи 1976 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР