Бившата първа дама на ГЕРБ в парламента Искра Фидосова вече

...
Бившата първа дама на ГЕРБ в парламента Искра Фидосова вече
Коментари Харесай

Искра Фидосова вече е баба

Бившата първа дама на ГЕРБ в Народното събрание Искра Фидосова към този момент е баба! За това описаха пред " Уикенд " близки до напусналата политиката юристка. Фидосова, която бе сивият кардинал на партията на Бойко Борисов и елитна част от първа дивизия на ръководещите в първия и втория им мандат на власт, към този момент е сменила документите от правна комисия с пелените. 

Внучката й Ирина - дъщеричка на единствения й наследник Франсоа и брачната половинка му Лора Стойкова, проплакала точно на Петровден предходната година, само че баба Искра ревниво пазела в загадка новото попълнение в фамилията. Омерзен от медийните офанзиви около известната си майка още от годините си на тийнеъджър, през днешния ден младият баща Франсоа също криел от любопитни очи първородната си дъщеричка. Докато обаче тъща му Алиета не се похвалила на висок глас за щастливото събитие и раждането на дребната Ирина.

Майката на Лора, която се омъжи за сина на Фидосова предходната зима, е била бременна по време на сватбата, шушукат пък в Монтана, където нищо не убягва от локалните, що се отнася до звездата на града - нотариус Фидосова. Слуховете се оправдали и от обстоятелството, че момиченцето се родило шест месеца след обилната женитба на Лора и Франсоа, които дълги години бяха гаджета, а от отмора на Малдиви преди време - и годеници. Младите не бързали със сватбата, само че бременността на Лора принудила фамилията на Франсоа, а и това на хубавицата, да подреден голямо празненство, преди на красивата брюнетка да й проличи.

Малката Ирина е първото дете на Франсоа и единствен внук на Фидосова. Най-доволен, предстоящо, обаче бил към този момент титулуваният като прародител бай Фидос. Бащата на юристката от ГЕРБ и сегашна шефка на две ресторанта в Монтана бил на седмото небе от раждането на правнучка си и даже не запомнил ежбите с комерсиалните вериги или енергото, с които разведряваше дните си на уединен аскет в хижата си над регионалния град. За наслада на Фидосова пък първородната й внучка била кръстена на нея, само че и на баща си Франсоа, издадоха още близки до семейството на юристката. Лора и Франсоа сами избрали името на момиченцето да е с първата писмен знак на баба му, а името на таткото завъртяли по този начин, че се получило звучното и красиво " Ирина ". Бабата по майчина линия Алиета не била по никакъв начин афектирана от избора на младите, в противен случай.

Семейството на Лора е заможно, но надалеч не стига стандартите на сватовете и баба Алиета нямала нищо срещу баба Искра да е по-тачена от нея. Самата Фидосова пък обожавала дребната си внучка, като постоянно отскачала до София, където Франсоа и Лора живеят в подарения им от юристката необятен апартамент до Южния парк. Луксозното жилище бе преди време благосъстоятелност на бившето острие на ГЕРБ, само че нотариус Фидосова го подари на сина си като годежен подарък, а по-късно даже промени адресната си регистрация и се върна в родната Монтана. Там дружно със брачна половинка си – сръбския футболист Томислав някогашната депутатка съчетава работата с въртенето на два ресторанта, единият от които ултрамодерна пицария с детски ъгъл, а другият - първокласно заведение с чести посетители звезди на сръбския турбо-фолк, постоянно гостуващи на публиката в Монтана.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР