Бившата номер 1 в света и шампионка от Откритото първенство

...
Бившата номер 1 в света и шампионка от Откритото първенство
Коментари Харесай

Виктория Азаренка е недоволна от програмата на турнира по тенис в Синсинати и от календара на УТА

Бившата номер 1 в света и шампионка от Откритото състезание на Австралия тази година Виктория Азаренка съобщи, че е недоволна от програмата на шампионата в Синсинати и назова " смехотворен " тенис календара на УТА.

" Това е единственият спорт в света, при който не знаеш по кое време ще играеш. Беше 23:00 през вчерашния ден и аз нямах визия по кое време ще съм на корта. Недопустимо е по всевъзможен метод... Гледам на това като състезател и е смешно. Гледам на това като почитател и не разбирам какви мачове ще виждам, тъй като не е ясно въобще ", сподели Азаренка.

Тя даже е разочарована, че на думите й не се обръща никакво внимание.

" Вчера бях изцяло объркана, тъй като работим толкоз интензивно в Съвета на играчите, само че се почувствах разочарована, като че ли не върша нищо. Истината е, че влагам доста време, доста старания и съм доста ясна и съответна. Опитвам се да върша взаимни отстъпки, пробвам се да сътворявам хрумвания, само че всичко се случва с доста мудни темпове, с цел да реализираме избрана цел. Има неща, по които работим, само че е време да създадем нещо съответно ", добави тя.

По-рано представителката на Казахстан Елена Рибакина разкритикува шампионата в Монреал. Според нея, програмата на конкуренцията е формирана " непрофесионално ".




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР