Бившата Мис България винаги е имала самочувствие относно външния си

...
Бившата Мис България винаги е имала самочувствие относно външния си
Коментари Харесай

Прекалиха с вкусната храна: Антония Петрова и Батинков напъл...

Бившата Мис България постоянно е имала самочувствие по отношение на външния си тип, само че почитателите я засипаха с рецензия поради качените килограми

Антония Петрова - Батинкова посрещна Коледа и Нова година с 10 кг от горната страна, видя “Уикенд ”. Блондинката прекара празниците на Малдивите, откъдето не стопира да залива обществените мрежи с по 30-40 фрагмента дневно! Перничанката се пробва да скрие наедрялото си тяло, както и това на мъжа си Ивайло Батинков, само че без необикновен триумф.

Бизнесменът е трупнал към 30 кг за към година обич с миската. Усмихнатият Ивайло постоянно върви с по-малък размер облекла по съвет на жена си, която счита, че по този начин наподобява по-слаб, само че резултатът е по-скоро смешен.

Батинков, който не стопира да глези обичаната си с дарове и изкушения в кухнята, към този момент незабавно би трябвало да се подложи на диета. Антония изложи мъжа си с няколко фрагмента в тил и 40-годишният предприемач несъмнено е наддал много. Юристката миска също е заформила стомах и към този момент няма талия. Тя върви с много къси рокли, които сякаш би трябвало да скрият едрата горна част на тялото и да покажат дългите ѝ крайници, само че даже и те не обират овациите, тъй като са прекомерно отпуснати и наподобяват на тези на немските пенсионерки туристки, които летуват у нас.

Очевидно Ивайло Батинков готви много вкусно и носи жена си на ръце. С наближаването на 40-те години от ден на ден ще се забавя метаболизмът на миската и тя би трябвало незабавно да стартира да тренира, в случай че не желае да се трансформира в дамите, които оплю преди години. Тогава в Инстаграм се развихри онлайн война сред моделката и нейни фенки.

“Много апелирам всички дебели философки, които са с деца над 1 година и които към момента не могат да влязат във форма и изясняват наднорменото си тегло с това, че в миналото са родили, да не изричат мнение под съвършените ми фотоси и съвършените ми клипове с безукорен външен тип, жанр и усет! Ха-ха-ха " - написа Антония преди към 3 години. Факт е, че русокоската доста бързо си върна тежестта отпреди раждането, сваляйки всичките насъбрани килограми, само че в никакъв случай не се е славела със плътно тяло, а по-скоро с висяща кожа, така наречен в моделските среди „ скини-фет " - слаба, само че мазна и безформена фигура.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР