Бившата кандидат-снаха на кримигероят Златко Баретата - Никол Толева, превърна

...
Бившата кандидат-снаха на кримигероят Златко Баретата - Никол Толева, превърна
Коментари Харесай

Бившата кандидат-снаха на Баретата с колекция за протеста

Бившата кандидат-снаха на кримигероят Златко Баретата - Никол Толева, трансформира площада в фешън сцена, видя HotArena.

Приятелката на починалия наследник на Златомир Иванов се появи на митинга в столицата в облекла със специално  изпринтен настоящ слоган – „ Съсипаха я тази страна “ . Никол работи с огромна фешън къща във Англия, на която разпорежда да създаде облекла с въпросния надпис. Поръчката е била направена още преди пандемията от ковид. В началото на карантината у нас Никол хваща COVID19. По  време на изолацията тя счита, че поръчаните облекла и аксесоари в никакъв случай няма да видят бял свят и да се озоват на пазара.

„ Това е колаборация която направих с @pov___official, преди да се разболея от COVID19. Никога не успяхме да я пуснем, само че наподобява, че за всяко нещо си има уместно време и място..... Нека бъдем будни “, написа Толева.

Тя отива в „ триъгълника на властта “ и дефилира със суитчър и шапка с надписа. Находчивостта й не остава незабелязана. От фотосите е видно, че много от протестиращите против държавното управление плакнат очи в облеклата на модистката. Някой от тях към този момент са си поръчали от настоящите все още суитчъри и шапки. Проверка на „ България Днес “ в интернет демонстрира, че цената на суитчъра се движи сред 50 и 150 евро, а шапките костват към 20 евро.

Никол Толева се теши с нова обич, откакто  тежка болест погуби най-големия правоприемник на Баретата – Алекс. След 6-годишна връзка грациозното момиче откри кей при известния в обществените мрежи Никола Николов. Въпреки това Никол продължава да поддържа положителни връзки със семейство Иванови. При  предно посещение се щракна със брачната половинка на известния необут Калина и двамата й синове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР