Бившата голова машина на Левски – Гара Дембеле, направи любопитни

...
Бившата голова машина на Левски – Гара Дембеле, направи любопитни
Коментари Харесай

Гара Дембеле: В Германия установиха, че в Левски са ми вливали допинг

Бившата голова машина на Левски – Гара Дембеле, направи любопитни разкрития за престоя си на „ Герена”. Малиецът взе участие във кино лентата на „ Екип” „ Разбити съдби”, в който описа за кариерата си.

Дембеле декларира, че у нас са му били направени вливания, заради което идва в Германия „ допингиран”, съгласно локалните правила. Той е бил заставен да пие хапчета от Фрайбург, с цел да не бъде глобяван.

Гара напуща школата на Оксер, след което отива на проби в Ливърпул, където нещата не му се получават. В кръвта му е открит канабис. След това прекарва седем седмици в затвор в Рим, защото е упрекнат в обезчестяване. През сезон 2011-2012 играе извънредно за Левски (37гола в 39 мача).

„ В България имахме вливания след края на всеки мач от Лига Европа. Имаше здравна сестра. Свалях бутонките си и ми правеха вливания, тъй като предстояха други мачове. Нямам никаква визия какво ми инжектираха. Мога да кажа сигурно, че когато подписах в Германия, в тялото ми имаше вещества, които там са неразрешени. Когато дойдох в Германия бях с допинг. Имах някакви хормони. Не знам точно”, сподели Дембеле, който приключи кариерата си на 29 години.

„ В същото време всеки уикенд след мачовете в България бях на допинг тест. Давах урина, само че очевидно нямаше нищо. Всъщност има и такива моменти. Зидан стартира да приема креатин след прехвърлянето си в Италия, а това във Франция е забранено”, споделя още нападателят.

Дембеле споделя, че е нямал избор към прехвърлянето си във Фрайбург, защото немският клуб е платил доста пари за него. Бившият нападател споделя и какви хапчета е бил заставен да приема в Германия.

„ В Германия имах дребна кутия с към 10 хапчета. Трябваше да ги взимам след подготовка. Не знаех какво пия. Имаше големи хапчета, които засядяха в гърлото ми. Нямах избор дали да ги пия или не, защото имаше санкция. Всички гледаме футбол по малкия екран, само че на терена нещата са напълно други”, прибавя Дембеле.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР