Бившата двойка - Александра и Даниел Петканови, продължава да буди

...
Бившата двойка - Александра и Даниел Петканови, продължава да буди
Коментари Харесай

Приятелка на Петканови предупреди Дани, че ще разкрие семейни тайни, ако не спре с глупостите

Бившата двойка - Александра и Даниел Петканови, продължава да буди интерес в медийното пространство. За разлика от някогашната си възлюбена, Дани е по-активният в обществените мрежи.

Сега обаче близка другарка на разтрогнатото семейство изрази обществено разочарованието си от Лудия кореспондент. По думите на дамата държанието на Дани будело у нея усеща на неодобрение и оскърбление, означават от Lupa.bg.

Повод за коментара ѝ станало изказването на Петканов по отношение на развода му с Алекс. Припомняме, че по-рано той разкри пред аудитоията си, че към момента изпитва мощни усеща към майката на детето си, само че в нейно наличие се чувствал угнетен като мъж.

„ Това ми е малко тормоз и реклама към този момент. Близки сме, апелирам ти се, вземи решение, тъй като имам и аз какво да кажа по тематиката към този момент като човек непряк наблюдаващ, който е бил до вас “, осъжда го фамилната приятелка, представена от изданието. Тя е безапелационна, че е доста грозно от страна на Дани да дава пояснения пред цяла България по какъв начин държи на жена си и я цени, а в това време я зарязва сама с детето.

От своя страна почитатели на Богданска считат, че Петканов си прави реклами с тези изказвания и се пробва да почисти името си, правейки се на самарянин.
Самата Алекс пък нееднократно е споделяла, че не желае да се развежда и се е молила на Дани да намерят още веднъж път един към различен.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР