Бившата българаска звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира дербито

...
Бившата българаска звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира дербито
Коментари Харесай

Бербатов: Не искам Ливърпул да грабне 4 трофея този сезон

Бившата българаска звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов разяснява дербито с Ливърпул на “Анфийлд ” неотдавна, в което мърсисайдци разрушиха “червените дяволи ” с 4:0. Бербатов се изрече ласкаво по адрес на, само че си призна, че не би желал да види по какъв начин воденият от Юрген Клоп тим печели 4 трофея този сезон. Както е известно, към този момент победи в шампионата за Купата на лигата ( “Карабао Къп ”), а също така е на край за (срещу ) и е на второ място в класирането на Премиър Лийг, на точка зад защитаващия купата си. е и на полуфиналите на Шампионската лига, където противник на отбора е испанският клуб.
 Уейн Рууни, Димитър Бербатов, Райън Гигс
“Боли, само че почит за Ливърпул. Загубата на Юнайтед от тях с 0:4 беше тежка за гледане. Имаше основна разлика сред двата тима на терена, тя си пролича и във втория гол, който беше необикновен. Всеки, който е обвързван с Юнайтед, сега гледа Ливърпул със злоба ”, споделя Бербатов, представен от Liverpool Echo.
 Димитър Бербатов против Ливърпул
“Има огромна разлика сред Ливърпул и Юнайтед. Ливърпул се цели в квадрупъл, а Юнайтед се пробва да се добере до Европа. Те (Ливърпул - б.р.) имат късмет да сътворят история, ще бъде мъчно, само че не невероятно.
 Бербатов разкри с какъв циничен израз е отказал на Манчестър Сити Бербатов разкри с какъв циничен израз е отказал на Манчестър Сити
Не ме харесва да поддържам, само че не желая да видя по какъв начин Ливърпул печели четири трофея. Сърцето ми кърви като виждам по какъв начин Ливърпул прогресира, а Юнайтед регресира ”, прибавя Бербатов, който има хеттрик в кариерата си против Ливърпул.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР