Бившата американска първа дама Мишел Обама обяви, че ще потегли

...
Бившата американска първа дама Мишел Обама обяви, че ще потегли
Коментари Харесай

Мишел Обама тръгва на турне за да представи мемоарната си книга

Бившата американска първа дама М ишел Обама разгласи, че ще потегли на турне в 10 американски града , с цел да показа мемоарната си книга " Becoming " ( " Да станеш " ), съобщи Ройтерс.

Турнето на госпожа Обама стартира от нейния роден град Чикаго на 13 ноември. Тогава книгата излиза в Съединени американски щати. Същия ден излиза и преводът й на 28 непознати езика.
 Мишел Обама Мишел Обама оправя вратовръзката на брачна половинка си преди визитата на китайския държавен глава Си Цзинпин и първата дама на Китай Пън Лиюан в Белия дом Guliver/Getty Images
Мишел Обама ще пътува до Лос Анджелис, Бостън, Далас, Ню Йорк и други градове. Презентацията на книгите в 10-те града ще бъде на игрища с потенциал до 23 000 фенове, които нормално са употребявани за концерти на огромни реализатори.
 Барак и Мишел Обама Gulliver/Getty Images-->
Прекарах последната година и половина в размишления за моята история и тези размишления бяха допустимо най-честни и задълбочени и в този момент съм разчувствана от това пътешестване из страната и от опцията да споделя моята история с читателите тази есен, споделя някогашната първа дама.

По време на турнето тя ще има " откровени и интимни диалози " с аудиторията, оповестяват уредниците на проявата Лайв Нейшън.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР