Бивша участничка в британското издание на Х Фактор“ записва да

...
Бивша участничка в британското издание на Х Фактор“ записва да
Коментари Харесай

Бивша участничка от Х Фактор съди шоуто, искали да я убият

Бивша участничка в английското издание на " Х Фактор “ записва да учи право, с цел да може персонално да съди продуцентската компания на шоуто за нанесени душевен вреди и цялостна индиферентност към добруването на участниците.

Кейти Уейсъл е твърдо решена да натрие носовете на хората, които я вършат известна, само че и които, по нейните думи, й унищожават живота. Момичето стига до четвъртфиналите на шоуто, само че с незрялото си и даже безочливо държание към края на шоуто тя си печели омразата на почитателите.

Стига се до такава степен, че получава закани за живота и за офанзиви с киселина. Това я плаши до гибел и получава посттравматичен стресов синдром.

Кейти е уверена, че продуцентите на шоуто са длъжни да й осигурят психиатрична помощ, тъй като те са отговорни за заканите против нея и тежките й прочувствени прекарвания, само че те не са на същото мнение и не й оказват подпомагане.

Към обвиняванията прибавя и това, че по време на шоуто не й разрешавали да излиза от къщата, където били настанени участниците. От стрес не можела да яде и да спи, само че уредниците и от това не се трогнали, написа " България през днешния ден ".

Всичко това я вбесява дотолкоз, че Кейти записва за следдипломна подготовка право в Лондон с концепцията да стане адвокат и да може сама да съди продуцентите. Тя чака да приключи след няколко месеца, с цел да заведе делото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР