Бивша асистентка на холивудския титан Робърт де Ниро на име

...
Бивша асистентка на холивудския титан Робърт де Ниро на име
Коментари Харесай

Асистентка на Робърт де Ниро съди актьора за сексуален тормоз и дискриминация

Бивша асистентка на холивудския исполин Робърт де Ниро на име Греъм Чейс Робинсън е завела дело против артиста за полов тормоз и дискриминация, оповестиха американските медии късно нощес.

Става ясно, че Робинсън е почнала като асистентка на артиста, само че в края на взаимоотношенията им е изпълнявала де факто ролята на действен шеф в компанията на де Ниро Canal Productions.

Г-ца Робинсън е работела за де Ниро от 2008 година до април тази година, когато е напуснала работата си въз основа на дискриминация и непочтено отношение от страна на работодателя й.

Преди към два месеца де Ниро е завел дело против Робинсън за шест милиона $ поради държанието й в хода на работата им, което е включвало корист със служебни кредитни карти и превозване на прекалено много от работните часове в гледане на Netflix сериали.

Конкретно става дума за общо 55 серии на " Приятели ", които Робинсън е изгледала единствено в границите на три работни дни през януари тази година, разкриват BuzzFeed.

Тази седмица самата тя също е подела правосъден развой против някогашния си началник, като търси от него 12 милиона $.

В обвиняванията си против артиста Робинсън пледира, че е била третирана непочтено по време на работа и е служела като " офисна брачна половинка " за де Ниро, даже след покачването си в Canal Productions.

Шефът й постоянно я е карал да оправя облеклата му, да купува дарове за децата му, да чисти жилището му и други сходни задания, които са я карали да се усеща дискриминирана на полова основа.

В настояванията си пред съда някогашната асистентка споделя, че постоянно е работела изключително по над 20 часа на седмица, за което не е била обезщетена, както и че заплатата й е била много по-ниска от тази на мъже, чиито позиции надалеч не изискват нейните знания и умения.

За похлупак на всичко Робинсън пледира, че Робърт де Ниро я е докосвал без нейно предпочитание и постоянно е подхвърлял вулгарни мнения със полов подтекст.
 Робърт де Ниро, Доналд Тръмп и за какво артистът псува в ефир
Защо Робърт де Ниро псува в ефир

Доналд Тръмп несъмнено не е измежду обичаните му хора

По думите й, де Ниро се е държал злобно и обидно през по-голямата част от професионалните им взаимоотношения, което Робинсън поддържа пред съда със запис на яростно известие, оставено в гласовата й поща от самия артист.

Де Ниро и Canal Productions към момента не са коментирали заведеното от Робинсън дело.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР