Бивш затворник се усъмни в думите на Бойко Борисов, че

...
Бивш затворник се усъмни в думите на Бойко Борисов, че
Коментари Харесай

Бандит опроверга пред Lupa.bg страданията на Бойко в ареста

Бивш пандизчия се усъмни в думите на Бойко Борисов, че е спал на скамейка по време на ареста си преди ден. " Пейки няма от години в нито една килия, съгласно мен някогашният министър председател е настанен в уютна стаичка с диванче`, безапелационен е пред Lupa.bg столичен рецидивист, който преди една седмица излезе на независимост от Софийския централен затвор.

Бандитът не има вяра, че Бойко е имал тежка вечер по време на задържането.

Според него той е разполагал с уютна стаичка, в която му е било обезпечено всичко, което му е нужно да прекара добре нощта.

Рецидивистът е мощно сюрпризиран от недоволствата на водача на ГЕРБ и напомня какъв брой хора самият Бойко Борисов е вкарал зад решетките. " Иначе той заслужава да види какво е да му вземат свободата ", безапелационен бе нарушителят.

Новината, че мощната личност е задържана, провокирала същински взрив в Софийския централен затвор.

Въпреки това наказаните там не били толкоз наивни и въобще не вярвали, че някогашният министър председател може да им стане комшия по килия.

Проверка на Lupa.bg сподели, че в най-големият ни пандиз възприятията към Бойко са раздвоени. Там има и доста симпатизанти на политика, само че и доста хора, които потривали ръце и казвали през усмивка: " Нека пристигна при нас ".

Медията ни научи още, че в досието на тартора на пандиза Янко Ваташки пишело,. че той е съперник на ГЕРБ и желал да смъква властта на Бойко Борисов.

Припомняме, че Бойко беше арестуван по културен метод късно вечерта и откаран с кола ареста, където изкара повече от една нощ. По-късно някогашният министър председател бе освободен и сега ведомството на Бойко Рашков желае той да бъде упрекнат от прокурорите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР