Бивш затворник от петричкото село Кавракирово, излязъл на свобода преди

...
Бивш затворник от петричкото село Кавракирово, излязъл на свобода преди
Коментари Харесай

Дръзко нападение над лекарски екип в Петричко! Бивш затворник арестуван за побой над медик и шофьор на линейка

Бивш пандизчия от петричкото село Кавракирово, излязъл на независимост преди дни, още веднъж попадна зад решетките. Ивайло О. е задържан за нахлуване над лекарски екип, извикан от околните му, след фамилен скандал. Инцидентът е станал точно на 8 март, научи Struma. com . На телефон 112 е подаден сигнал, че в дом в петричкото село Кавракирово се вихри вманиачен скандал. Млад мъж се държи като оглупял и заплашва брат си и родителите си с физическа разпра и ликвидиране.

Незабавно на мястото дошъл екип на Спешен център -Петрич, който да укроти разбеснелия се мъж, вместо това, до момента в който лекарят разговарял с околните му, Ивайло налетял над медика и почнал да го удря. При опита на водача на колата за спешна помощ да се намеси последвали удари и по него.

Пристигнали служители на реда от ръководството в Петрич, които поставили белезниците на скандалджията. Оказва се, че той е добър познайник на ченгетата, лежал в пандиза за обири и побоища и излязъл на независимост в края на февруари. Срещу Ивайло О. е формирано досъдебно произвеждане, той е настанен в следствения арест и евентуално още веднъж ще се върне в пандиза за нахлуване над длъжностни лица, по време на осъществяване на служебните им отговорности.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР