Бивш защитник с над 120 мача в Премиър лийг на

...
Бивш защитник с над 120 мача в Премиър лийг на
Коментари Харесай

Бивш бранител на Блекбърн, играл срещу ЦСКА, дойде в Пирин

Бивш бранител с над 120 мача в Премиър лийг на Англия е към този момент част от треньорския щаб на Пирин (Благоевград). Андрю Тод се причисли от през днешния ден към тренировките на " орлетата " и ще бъде дясната ръка на мениджъра Уорън Фийни.

Двамата се познават чудесно и са работили към този момент дружно на Острова. Тод е прочут с безкомпромисността си по британските терени и е апетитен за един от най-твърдите играчи в историята на Висшата лига. Син е и на някогашния британски национал Колин Тод, който има и сериозен стаж като управител в елита на Англия и е въвел сина си в специалността.

Във футболната си кариера Анди е играл в тимове като Блекбърн, Мидълзбро, Дарби Каунти и Болтън. През 2002 година той е титуляр за Роувърс против ЦСКА на " Иууд Парк " - 1:1 в шампионата за Купата на УЕФА. Преди това Тод е съотборник с българския национал Радостин Кишишев в състава на " червеношийките " от " Дъ Вали ".

С това попълнение, треньорският щаб на Пирин е съвсем окомплектован и ще се състои от мениджъра Уорън Фийни, Анди Тод, Васил Петров и Никола Кърцелски. Възможно е към тях да се причисли и млад български експерт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР