Бивш военнослужещ на 49 години е задържан за стрелбата с

...
Бивш военнослужещ на 49 години е задържан за стрелбата с
Коментари Харесай

Бивш военен е задържаният за стрелбата с въздушна пушка по дете в Сливен

Бивш военнослужещ на 49 години е арестуван за стрелбата с въздушна пушка против дете от Сливен. Това сподели на ексклузивен брифинг в постройката на Съдебната палата шефът на регионалната полиция в Сливен старши комисар Димитър Величков, съобщи Българска телеграфна агенция.

 Мъжът е стрелял от прилежащ блок, където живее. Задържаният има регистрация за ръководство на автомобил след приложимост на алкохол.

Деянието бе осъществено на 20 февруари, когато тринадесетгодишно момче бе простреляно на спортна площадка в сливенския квартал " Стоян Заимов ". То е получило лека телесна щета.

" Оръжието е конфискувано, то не се води на доклад и е намерено в различен парцел на арестувания, като той самият е показал мястото. Мъжът имал и друга законнорегистрирана въздушна пушка. Ще бъдат назначени експертизи за определяне на диаметър, произвеждане и др. характерности на оръжието. Мотивите за закононарушението се обясняват ", сподели комисар Величков.

" Извършителят е арестуван за 72 часа ", сподели представителят на Районната прокуратура в Сливен Христина Блецова, като следва внасяне на искане за непрекъснато задържане под стража. Той е упрекнат за породена лека телесна щета на малолетно лице по хулигански подбуди и с рискови средства. За това закононарушение се планува наказване до три години " отнемане от независимост ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР