Бивш военен сътвори истинска кървава баня в петричкото село Капатово.

...
Бивш военен сътвори истинска кървава баня в петричкото село Капатово.
Коментари Харесай

Бивш военен гръмна съседа си, рани жена, а после се самоуби

Бивш боен сътвори същинска кървава баня в петричкото село Капатово. 66-годишният мъж разстреля с персоналното си оръжие съседът си, простреля жена, а сетне самичък си дръпна патрона и се самоуби.

Тежкият случай се е разиграл в неделя към 12,48 часа на улицата пред парцела на стрелеца.

66-годишният Илия Шкалов и брачната половинка му били на пазар в Сандански. На връщане били спряни от съседа им Георги Тимов /66 г./, който размахвал револвер против тях и крещял: „Аз какъв брой пъти ви споделих да не минавате оттук“. Последвала замяна на думи и обиди. Тогава обезумелия боен разкрил пукотевица на направления.

Един от патроните поразява смъртоносно Шкалов, два патрона уцелват в краката брачната половинка на Шкалов. Цял пълнител е съумял да изпразни афектирания стрелец. Прострелването на Шкалов е било съдбовно, той е умрял на място. Съпругата му е ранена, само че раните не са били животозастрашаващи. Свидетел на екшъна станал локален юноша, който минавал наоколо.

Военният крещял и по него, споделил му да бяга, с цел да не го стигне патрон. След като прострелял съседа си, Тимов почнал да вика „убих го убих го“, след което заредил още веднъж револвера и се самоубил.

Свидетелят на случката извикал полиция. Ранената жена е превозена в санданската болница. Жената имала сърдечни здравословни проблеми и единствено преди седмица била излязла от болнично лекуване.

Стрелецът е работил 20 години като боен, а след пенсионирането си е бил 10 години катаджия, работил е като контрольор в „ Пътна полиция “. Женен е с две дъщери. Местните хора споделят, че имал много избухлив и нападателен манталитет, а в последно време се държал като оглупял и непрестанно вдигал кавги. Те знаели, че Тимов и комшията му Шкалов не се понасяли, имали остарели кавги, само че защо не знаели детайлности, споделят междусъседски препирни. Хората бяха потресени, тъй като не са допускали,че гнева на Тимов ще докара до такава кървава баня.

Шкалов бил непретенциозен човек, имал две дъщери, които живеели от дълго време в Сандански. Всички роднини на забъркани в случая са шокирани от случилото се. Полицията стартира незабавно следствие и разпити на очевидци. По случая е формирано разследване.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР