Бивш военен министър на България е поредният експерт, който даде

...
Бивш военен министър на България е поредният експерт, който даде
Коментари Харесай

Бивш военен министър: Руски агенти ще се внедрят сред тези, които бягат от Русия

Бивш боен министър на България е следващият специалист, който даде мнениеда оповестената от Путин частична готовност в Русия.

Заедно с бягащите от готовност съветски жители ще бъдат инфилтрирани чиновници на специфичните служби на Русия. Основната цел на Путин е разцепление на Запада и спиране на поддръжката за Украйна.

Това съобщи пред Българската национална телевизия някогашният длъжностен министър на защитата Велизар Шаламанов.

Коментарът му идва на фона на множеството известия за бягащи от Русия жители, които подлежат на готовност. Тя бе оповестена като “частична ” от съветския президент, само че съгласно сведения на руснаци и медии, повиквателни получават всички. 

Според Шаламанов мобилизацията ще разреши на Путин да разгърне нова вълна на репресии против възможните свои съперници, написа frognews.bg.

“Ясно е, че задачите за демилитаризация на Украйна не бяха реализирани, в този момент се слагат други цели - за окупиране и анексиране на области в Украйна ”, уточни Шаламанов. 

По думите му решението на съветския президент Владимир Путин за частична готовност, както и референдумите, основават нова конюнктура - референдумите в огромна степен са насмешка с целия интернационален ред.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР